Kabouterbos Renesse

In het kabouterbos vindt u een wandelroute speciaal voor jonge kinderen tot en met 8 jaar. Om de weg te vinden op het landgoed, kun je een routekaart en een puntmuts kopen op de verschillende verkooppunten, waarna je kleintje als kabouter op pad kan.
Laat je fantasie de vrije loop. Door onderweg liedjes te zingen, en kabouterverhalen te vertellen, ga je op zoek naar de kabouters, en dat is leuk! Een echt lowbudget uitje en ook een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Het verhaal gaat dat de kabouters ‘snachts tot leven komen en het landgoed bewonen. Tringel met de kabouterbel en probeer ze onderweg allemaal te vinden!

Je vind de kabouters langs het pad maar ook dieper in het bos, het is echter bedoeling dat er niet van het pad afgeweken wordt.

Op de route vind je meer dan 50 kabouterlocaties, waar je tussendoor lekker kunt picknicken, bijvoorbeeld in de slottuin of een van de andere prachtige veldjes waarover het landgoed beschikt.

Het kabouterbos in Renesse is 365 dagen per jaar toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom een gezellig uitje voor het hele gezin.

Voel je als een kabouter in de prachtige bosomgeving van Renesse

-O-
Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *